Jouw match met de perfecte opdracht

 Op deze pagina vindt je de actuele vacatures en tijdelijke opdrachten in het vakgebied. Dus zoek je een nieuwe uitdaging?
Bekijk dan snel het aanbod hieronder. De vacatures en opdrachten komen vanaf diverse opdrachtgevers in onder andere de zorg, bank- en verzekeringswezen, (semi-)overheid en onderwijs! Bij ons vindt je vacatures en opdrachten voor fulltime en parttime dienstverbanden door heel Nederland.  De match met jouw perfecte opdracht als Informatiemanager, Informatie Analist of Informatie Professional willen wij zo zorgvuldig mogelijk samen met jou doen. Dus heb je iets gevonden waar jij jezelf helemaal in vindt? 
Start dan snel de inschrijving hieronder!

Start jouw inschrijving

Om de beste match te vinden verzoeken we je een aantal vragen te beantwoorden. Op basis daarvan gaan we kijken welke passende Informatiemanagement vacatures er op dit moment voor jou beschikbaar zijn. Vervolgens neemt afdeling Recruitment contact met je op om de algehele kansen in de huidige markt, jouw match met de actuele informatiemanagement vacatures en het eventuele vervolgtraject te bespreken. 


Actuele vacatures

Heb je nog vragen of opmerkingen? Leg deze dan voor aan onze Recruitment professional Ellen Thomassen, je vindt haar contactgegevens hier aan de rechterkant.

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uw contactpersoon

Ellen Thomassen
Recruitment Professional

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.