Uw match met de perfecte opdracht

 Op deze pagina vind u de actuele vacatures en tijdelijke opdrachten in het vakgebied. Dus zoekt u een nieuwe uitdaging?
Bekijk dan snel het aanbod hieronder. De vacatures en opdrachten komen vanaf diverse opdrachtgevers in onder andere de zorg, bank- en verzekeringswezen, (semi-)overheid en onderwijs! Bij ons vind u vacatures en opdrachten voor fulltime en parttime dienstverbanden door heel Nederland.  De match met uw perfecte opdracht als Informatiemanager, Informatie Analist of Informatie Professional willen wij zo zorgvuldig mogelijk samen met u doen. Dus heeft u iets gevonden waar u zich helemaal in vindt? 
Start dan snel de inschrijving hieronder!

Start uw inschrijving

Om de beste match te vinden verzoeken we u een aantal vragen te beantwoorden. Op basis daarvan gaan we kijken welke passende Informatiemanagement vacatures er op dit moment voor u beschikbaar zijn. Vervolgens neemt afdeling Recruitment contact met u op om de algehele kansen in de huidige markt, uw match met de actuele informatiemanagement vacatures en het eventuele vervolgtraject te bespreken. 


Actuele vacatures

Heeft u eerst nog vragen of opmerkingen? Leg deze dan voor aan onze Recruitment professional Ellen Thomassen, u vindt haar contactgegevens hier aan de rechterkant.

U kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw contactpersoon

Ellen Thomassen
Recruitment Professional

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.