Vacatures voor informatiemanagers


Product Owner - (regio Gouda)


Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: Tijdelijk / detavast
Locatie:  Gouda
Uren per week: 40

Functieprofiel:
Ben jij gedreven, overtuigend en analytisch? Ben jij het beste op je plek in een organisatie waar je als teamplayer samen tot de beste ideeën komt? Dan is dit project helemaal voor jou gemaakt.

Als onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering is team ICT (6 medewerkers aangestuurd door de manager ICT) verantwoordelijk voor het leveren van de totale dienstverlening rondom de informatievoorziening van de organisatie. De informatievoorziening wordt gekenmerkt door een complex applicatie- en integratielandschap en omvat o.a. CRM, ‘MijnOmgeving’, diverse bedrijfsapplicaties t.b.v. werk, verzuim, inzetbaarheid en onze eigen enterprise service bus.

De product owner is verantwoordelijk voor de specificaties van de ICT-diensten, zodat de ICT-dienstverlening aan blijft sluiten op de toenemende vraag vanuit de organisatie. Je vormt vanuit ICT de brug naar de lijnorganisatie, projecten en ICT-leveranciers. Daarnaast draai je actief mee met ICT-projecten en stem je de verwachting af met de verschillende stakeholders (o.a. business analist) binnen de organisatie. Je vertaalt vanuit het ICT-domein vragen vanuit de organisatie naar de gewenste ICT-functionaliteit en legt deze uniform vast.
Op basis van deze requirements zorg je voor een geaccordeerde werkvoorraad (back log), inhoudelijk aansturing naar het (externe) ontwikkelteam en technische product acceptatie. Je faciliteert de overdracht naar interne collega’s.

Functie-eisen: Dit heb je nodig:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring als product owner
  • Affiniteit met informatiebeveiliging/privacy is een pré
  • Affiniteit met Enterprise Architectuur is een pré
  • Certificaten: Srcum/Agile, ITIL, BiSL/ASL, Prince 2 

Dit bieden wij:

  • vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (6,85%);
  • mogelijkheden voor verdere ontwikkeling middels opleidingen en trainingen;
  • een notebook en smartphone
  • salarisschaal J met een bandbreedte tussen € 3300,- en € 4800,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

Over de werkgever:
De organisatie houdt zich bezig met het werven en opleiden van nieuwe medewerkers voor de dynamische topsector. Tevens ondersteunt het Sectorinstituut  werkgevers en werknemers op het gebied van duurzaam inzetbaarheid.

Over ons, IV-experts.com

We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van informatievoorziening.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van dit project en past dit helemaal bij jou? Neem dan contact op met Ellen Thomassen, of klik hier om direct te solliciteren!

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

_MG_5488

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.