Vacatures voor informatiemanagers


Kwartiermaker Gegevensmanagement (regio Eindhoven)


Solliciteer op deze vacatire

Soort contract: Vast
Locatie: Eindhoven
Uren per week: 0,8 -1 fte

Profiel

Je gaat aan de slag binnen de afdeling Information Management and Services en werkt nauw samen met de staf van de Dienst Algemene Zaken en het BI-cluster. In de afdeling IMS is ICT, functioneel beheer en gegevens management gebundeld.

Je bent verantwoordelijk voor de bewustwording van de noodzaak van gegevensmanagement binnen de organisatie. Hiervoor ga je kaders en richtlijnen vaststellen voor het gegevensmanagement. Daarnaast hou je een register bij van BIV-classificaties en bijbehorende maatregelen.

Al met al ben je ook de vraagbaak voor kaders en andere domein overstijgende zaken met betrekking tot gegevensmanagement. Je zoekt afstemming met de Functionaris Gegevensbescherming, de CISO, Enterprise architecten en het BI-cluster. Ook stel je een roadmap gegevens management op en definieert de structurele inbedding.

Dit heb je nodig

  • Academisch werk- en denkniveau

  • Brede kennis en senior ervaring van gegevensmanagement, in het bijzonder de DAMA/ DMBOK processen

  • Aantoonbare ervaring als tussenpersoon (of vergelijkbare functie) tussen vraag en aanbod van gegevens in complexe organisaties

  • Specifieke kennis van: Informatiemanagement, Gegevens- en bewerkingsovereenkomsten, Datakwaliteit, Vastleggen van data definities.

  • Organisatiebewustzijn en overtuigingskracht

  • Proactieve, initiatiefrijke houding gericht op samenwerken en het behalen van resultaat

  • Goede beheersing Nederlands en Engels i.c.m. een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. 

Dit biedt de organisatie

Een mooie kans voor een senior professional die zich verder wil ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en een unieke kans om het vakgebied te laten ontwikkelen. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met een uitdagend werkpakket en ontwikkel mogelijkheden.

Je krijgt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 41 vakantiedagen een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris), een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris en uitstekende sportfaciliteiten. 

Over de organisatie

Deze organisatie is een internationaal georiënteerde organisatie, gespecialiseerd in engineering, science & technology. Digitalisering is een belangrijk speerpunt op de agenda.

De organisatie heeft de ambitie om op alle lagen in de organisatie meer ‘data driven’ te zijn. Hiervoor is een jong en gedreven BI-team verantwoordelijk, dat zich volledig richt op het ontwikkelen, verbeteren en beheren van de BI omgeving. Gegevensmanagement wordt hier dan ook steeds belangrijker. 

Over ons, IV-experts.com
We zijn specialist in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Wij ondersteunen organisaties met het vinden van de juiste kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Daarnaast coachen we functioneel beheer teams en helpen we organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau met hun vraagstukken op het gebied van informatievoorziening. 

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature/dit project en past dit helemaal bij jou? Klik dan hieronder op direct solliciteren. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ellen Thomassen.

Direct solliciteren? Klik hier

Meer informatie? Vul het onderstaande formulier in.

Nieuwe vacatures in uw mailbox?

Uw contactpersoon

_MG_5488

Ellen Thomassen

Bel 06-11760935 of e-mail naar e.thomassen@iv-experts.com.