Help, waar moet ik beginnen?

Welkom op onze opleidingspagina. Bent u op zoek naar een opleiding, cursus of training in het vakgebied Informatiemanagement? Dan bent u hier aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van Informatiemanagement heeft Informatie-manager.com een ruim aanbod aan opleidingen, zowel vak-gerelateerd als op het gebied van soft skills. Deze worden verzorgd door gerenommeerde opleiders en vakspecialisten.

Co-branding logo

Door middel van onze samenwerking met Gladwell Academy en andere aanbieders van opleidingen, vindt u hier de beste selectie van opleidingen voor de Informatiemanager. 

Hieronder vindt u een samenstelling van verschillende, door ons geselecteerde, opleidingen. Heeft u interesse in een van deze opleidingen? Klik dan op de titel voor meer informatie over de opleiding en een doorverwijzing naar de partij die de organisatie aanbiedt. 

Opleidingen in Informatiemanagement

Volledige lijst met opleidingen

Wij hebben een goed zicht op vrijwel alle aanbieders en de door hen geleverde opleidingen en helpen u graag in de goede richting. Klik op de onderstaande knop voor toegang tot een uitgebreid overzicht met diverse opleidingen vanuit diverse aanbieders.

Klik hier voor de lijst met opleidingen voor informatiemanagers

Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar eventuele aanvullingen op deze lijst. Mocht u een relevante opleiding op het oog hebben óf zelf een opleiding organiseren en deze willen delen met ons en onze vakgenoten, dan kunt u deze aanleveren via de onderstaande button.

Klik hier om een opleiding in te sturen


Hulp bij het zoeken naar de juiste opleiding?

Wilt u hulp bij het uitzoeken van de beste opleiding? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of met Janouk Roekevisch, onze contactpersoon voor opleidingen. Haar gegevens vindt u rechts op deze pagina.

Uw contactpersoon

Janouk Roekevisch
Teamlead Business Development en Recruitment

Bel 06-11223878 of e-mail naar j.roekevisch@iv-experts.com