Opleidingen informatiemanagement

Strategisch Informatiemanagement


Ontwerp en realiseer een informatielandschap op strategisch niveau!

Co-branding logo

Tijdens deze vierdaagse Strategisch Informatiemanagement opleiding krijg je de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

Voor elke organisatie is de Informatievoorziening van essentieel belang. Duidelijk strategisch beleid en een goede regievoering zijn hierin onmisbaar. Investeringen in IT en Informatie zijn namelijk kostbaar, zowel in tijd als geld. Als Informatiemanager dien je dan ook de regie te hebben over alle innovaties en verbeteringen met betrekking tot Informatiestromen en IT binnen de organisatie. Vooral omdat er steeds meer informatie bijkomt en er steeds meer mogelijkheden bestaan tot het verkrijgen van informatie. Desinvesteringen liggen op de loer…

Tijdens de opleiding Strategisch Informatiemanagement leer je:

  • De invulling van je eigen rol als Informatiemanager;
  • Het proces van idee, naar strategie en uitvoering;
  • Regievoering over strategie, verandering en gebruik;
  • De toepassing op van het bovenstaande op je eigen situatie via een onderbouwde casus.

Onze trainers delen zowel hun theoretische kennis als praktijkervaring met je. Omdat ze naast hun werk als trainer doorgaans ook als consultant werkzaam zijn, houden ze nauw voeling met het eigen werkveld. Hierdoor hebben ze een uitstekend beeld van de uitdagingen die je ondervindt binnen jouw rol.

Meer informatie 

Wil je meer informatie over deze opleiding, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de volledige opleiding

Over Gladwell Academy & IV-experts.com

Gladwell Academy en IV-experts.com bundelen kracht en kennis om samen trainingen te geven. Dit doen wij op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Ons doel is om de competenties van business- en technologieprofessionals te vergroten; op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De trainingen zijn praktijkgericht, inspirerend en doorspekt met ervaringen van de trainers. Dankzij deze samenwerking bieden wij altijd de meest actuele inzichten, zodat we écht van toegevoegde waarde zijn voor professionals die meer van hun vakgebied willen weten om te groeien in hun deskundigheid.

Heb je nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Onderwerpen: gladwell academy, informatiemanagement

Deze opleiding wordt gegeven door:

Co-branding logo

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populaire opleidingen