Opleidingen informatiemanagement

Strategisch Informatiemanagement


Een blijvend passende Informatievoorziening: de opdracht van de Informatiemanager!

Co-branding logo

Tijdens deze vierdaagse Strategisch Informatiemanagement opleiding krijgt u de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

U bent als Informatiemanager verantwoordelijk voor de aansluiting van de bedrijfsstrategie met de ICT strategie. Deze opleiding geeft u de tools om dit te bewerkstelligen.

Tijdens de opleiding Strategisch Informatiemanagement leer je:

  • In te spelen op relevante business en IT-trends
  • Richting geven aan de ontwikkelingen binnen de informatievoorziening
  • Waarde toe te voegen door strategisch te innoveren
  • Het speelveld van de Informatiemanager beter te begrijpen

De opleiding Strategisch Informatiemanagement staat in het teken van praktische toepasbaarheid. Op basis van een eigen uit te werken case krijgt u direct tools in handen om te gebruiken binnen uw organisatie. Hierdoor denkt u niet alleen na over een strategie, maar ook hoe u deze uit kunt voeren en overbrengen op de organisatie.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie over deze opleiding, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de volledige opleiding

Over Gladwell Academy & IV-experts.com

Gladwell Academy en IV-experts.com bundelen kracht en kennis om samen trainingen te geven. Dit doen wij op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Ons doel is om de competenties van business- en technologieprofessionals te vergroten; op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De trainingen zijn praktijkgericht, inspirerend en doorspekt met ervaringen van de trainers. Dankzij deze samenwerking bieden wij altijd de meest actuele inzichten, zodat we écht van toegevoegde waarde zijn voor professionals die meer van hun vakgebied willen weten om te groeien in hun deskundigheid.

Heeft u nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze opleiding wordt gegeven door:

gladwell-academy-logo

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populaire opleidingen