Opleidingen informatiemanagement

Scaled Agile Framework: DevOps


Ontdek de kracht van DevOps

Wilt u de CALMR-benadering begrijpen en toe passen, sneller waarde leveren aan klanten, een betere samenwerking tussen business en IT bereiken of een actieplan opstellen voor uw DevOps-transformatie? Dan is deze training iets voor u.

De opleiding duurt een dag en wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Onderwerpen: devops

Scaled Agile Framework: Agile Software Engineering


Leer de grondbeginselen en essentiële werkwijzen waaruit Agile Software Engineering is opgebouwd.

Wilt u kennismaken met Agile Software Engineering, Softwareoplossingen van betere kwaliteit ontwikkelen in minder tijd of Lean-Agile principes koppelen aan moderne ontwikkelmethoden? Dan is deze opleiding iets voor u!

De opleiding duur drie dagen en wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Advanced Product Owner


Zet de volgende stap in uw Product Owner rol!

Wilt u verder ontwikkelen in de Product Owner rol, de dynamiek van de Product Owner doorgronden en versterken, Denken en handelen gericht op business en klant behoefte en het Professional Product Owner II certificaat behalen?

De training wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Onderwerpen: product owner, opleiding

DevOps Business Simulatie: The Phoenix Project


Ontwikkel een high-performance IT-team om uw business te laten groeien

Deze training is gebaseerd op het beroemde boek: 'The Phoenix Project'

DevOps is een groeiende beweging waarbij door een integratie van Development en Operations de productieprocessen verkort, verbeterd en versneld worden. Deze aanpak vereiste een andere manier van denken, werken en cultuur bij zowel Development als Operations. Veel organisaties hebben moeite DevOps effectief op te pakken en te implementeren en weten niet goed hoe de benodigde cultuuromslag gerealiseerd moet worden.

Lees meer...

Scaled Agile Framework: Product Owner/Product Manager


Organiseer de volledige levenscyclus van producten en diensten als product owner 

Tijdens deze tweedaagse training krijgt u kennis in de rollen van de Product Manager, Product Owner, Solution Manager en Epic Owner. De focus ligt op hoe deze personen het beste kunnen samenwerken in een organisatie die opereert volgens het SAFe principe. Tevens zult u een diepgaande kennis opdoen van de specifieke activiteiten, tools en mechanismen die kunnen worden gebruikt om op een effectieve basis waarde te creëren voor de organisatie.

RTE Summit 3.0

De derde editie van het RTE Summit vindt plaats op 13 november 2018 in Amsterdam. RTE's, STE's en Chief Scrum Masters komen uit alle hoeken van de wereld samen om ervaringen te delen.
Meld u nu aan.

Lees meer...

Informatiemanagement, strategie en beleid


Het web wordt groter, de spin belangrijker! 

Innovaties en veranderingen op het gebied van informatiemanagement volgen elkaar steeds sneller op. De mogelijkheden om deze ontwikkelingen toe te passen in uw organisatie stapelen zich snel op, wat een forse uitdaging op het gebied van Informatiemanagement, strategie en beleid betekent.

Het liefst richt u uw organisatie zo in dat er een meetbare verbetering optreedt in informatieprocessen, zodat (IT) systemen en informatiebestanden goed op elkaar zijn afgestemd.

Gladwell Academy biedt u deze Informatiemanagement, strategie en beleid training aan, waardoor uw organisatie sneller, beter en voor minder presteert.

Lees meer...

Strategisch Informatiemanagement


Een blijvend passende Informatievoorziening: de opdracht van de Informatiemanager!

Co-branding logo

Tijdens deze vierdaagse Strategisch Informatiemanagement opleiding krijgt u de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

U bent als Informatiemanager verantwoordelijk voor de aansluiting van de bedrijfsstrategie met de ICT strategie. Deze opleiding geeft u de tools om dit te bewerkstelligen.

Tijdens de opleiding Strategisch Informatiemanagement leer je:

  • In te spelen op relevante business en IT-trends
  • Richting geven aan de ontwikkelingen binnen de informatievoorziening
  • Waarde toe te voegen door strategisch te innoveren
  • Het speelveld van de Informatiemanager beter te begrijpen

De opleiding Strategisch Informatiemanagement staat in het teken van praktische toepasbaarheid. Op basis van een eigen uit te werken case krijgt u direct tools in handen om te gebruiken binnen uw organisatie. Hierdoor denkt u niet alleen na over een strategie, maar ook hoe u deze uit kunt voeren en overbrengen op de organisatie.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie over deze opleiding, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de volledige opleiding

Over Gladwell Academy & IV-experts.com

Gladwell Academy en IV-experts.com bundelen kracht en kennis om samen trainingen te geven. Dit doen wij op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Ons doel is om de competenties van business- en technologieprofessionals te vergroten; op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De trainingen zijn praktijkgericht, inspirerend en doorspekt met ervaringen van de trainers. Dankzij deze samenwerking bieden wij altijd de meest actuele inzichten, zodat we écht van toegevoegde waarde zijn voor professionals die meer van hun vakgebied willen weten om te groeien in hun deskundigheid.

Heeft u nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Lees meer...

Post-HBO Informatievoorziening en Bedrijfsvoering


Hoe de inzet van IT en informatievoorziening de business kan veranderen 

Deze Post-HBO opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam binnen het bedrijfsvoering domein ‘informatievoorziening en IT’, met als doel uzelf te ontplooien tot breed inzetbare business- en IT kracht op strategisch, tactisch en operationeel gebied.

Deze opleiding richt zich op het ontwikkelen van uw vakinhoudelijke kennis en gerelateerde competenties met als doel de verbindende functie tussen business en IT in te vullen.

Lees meer...

Product Owner in de Praktijk


De vertaler van requirements naar features

De Scrum Product Owner is de spin in het web van de stakeholders, de klant, de eindgebruiker en het Agile ontwikkelteam. Het prioriteren van de product backlog en deze helder overbrengen aan het Agile ontwikkelteam is de uitdaging van de Product Owner.

Tijdens de training Product Owner in de praktijk leert u:

  • De theorie achter Scrum in de praktijk
  • Werken als Product owner
  • Maximale productwaarde creëren met behulp van Agile en Scrum

De eerstvolgende opleiding zal starten op 13 maart 2019 en deze duurt 2 dagen.

Lees meer...

Deze opleiding wordt gegeven door:

gladwell-academy-logo

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populaire opleidingen