Opleidingen informatiemanagement

Scaled Agile Framework: DevOps


Ontdek de kracht van DevOps

Wilt u de CALMR-benadering begrijpen en toe passen, sneller waarde leveren aan klanten, een betere samenwerking tussen business en IT bereiken of een actieplan opstellen voor uw DevOps-transformatie? Dan is deze training iets voor u.

De opleiding duurt een dag en wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Onderwerpen: devops

Scaled Agile Framework: Agile Software Engineering


Leer de grondbeginselen en essentiële werkwijzen waaruit Agile Software Engineering is opgebouwd.

Wilt u kennismaken met Agile Software Engineering, Softwareoplossingen van betere kwaliteit ontwikkelen in minder tijd of Lean-Agile principes koppelen aan moderne ontwikkelmethoden? Dan is deze opleiding iets voor u!

De opleiding duur drie dagen en wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Advanced Product Owner


Zet de volgende stap in uw Product Owner rol!

Wilt u verder ontwikkelen in de Product Owner rol, de dynamiek van de Product Owner doorgronden en versterken, Denken en handelen gericht op business en klant behoefte en het Professional Product Owner II certificaat behalen?

De training wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Onderwerpen: product owner, opleiding

DevOps Business Simulatie: The Phoenix Project


Ontwikkel een high-performance IT-team om uw business te laten groeien

Deze training is gebaseerd op het beroemde boek: 'The Phoenix Project'

DevOps is een groeiende beweging waarbij door een integratie van Development en Operations de productieprocessen verkort, verbeterd en versneld worden. Deze aanpak vereiste een andere manier van denken, werken en cultuur bij zowel Development als Operations. Veel organisaties hebben moeite DevOps effectief op te pakken en te implementeren en weten niet goed hoe de benodigde cultuuromslag gerealiseerd moet worden.

Lees meer...

Scaled Agile Framework: Product Owner/Product Manager


Organiseer de volledige levenscyclus van producten en diensten als product owner 

Tijdens deze tweedaagse training krijgt u kennis in de rollen van de Product Manager, Product Owner, Solution Manager en Epic Owner. De focus ligt op hoe deze personen het beste kunnen samenwerken in een organisatie die opereert volgens het SAFe principe. Tevens zult u een diepgaande kennis opdoen van de specifieke activiteiten, tools en mechanismen die kunnen worden gebruikt om op een effectieve basis waarde te creëren voor de organisatie.

RTE Summit 3.0

De derde editie van het RTE Summit vindt plaats op 13 november 2018 in Amsterdam. RTE's, STE's en Chief Scrum Masters komen uit alle hoeken van de wereld samen om ervaringen te delen.
Meld u nu aan.

Lees meer...

Informatiemanagement, strategie en beleid


Het web wordt groter, de spin belangrijker! 

Innovaties en veranderingen op het gebied van informatiemanagement volgen elkaar steeds sneller op. De mogelijkheden om deze ontwikkelingen toe te passen in uw organisatie stapelen zich snel op, wat een forse uitdaging op het gebied van Informatiemanagement, strategie en beleid betekent.

Het liefst richt u uw organisatie zo in dat er een meetbare verbetering optreedt in informatieprocessen, zodat (IT) systemen en informatiebestanden goed op elkaar zijn afgestemd.

Gladwell Academy biedt u deze Informatiemanagement, strategie en beleid training aan, waardoor uw organisatie sneller, beter en voor minder presteert.

Lees meer...

Strategisch Informatiemanagement


Transformeren in dit digitale tijdperk

Wilt u Inspelen op relevante business en IT-trends, de ontwikkelingen binnen uw informatievoorziening (bij)sturen, waarde toevoegen door strategisch te innoveren of het speelveld van de Informatiemanager beter begrijpen.

De opleiding duurt 4 dagen en wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Post-HBO Informatievoorziening en Bedrijfsvoering


Hoe de inzet van IT en informatievoorziening de business kan veranderen 

Deze Post-HBO opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam binnen het bedrijfsvoering domein ‘informatievoorziening en IT’, met als doel uzelf te ontplooien tot breed inzetbare business- en IT kracht op strategisch, tactisch en operationeel gebied.

Deze opleiding richt zich op het ontwikkelen van uw vakinhoudelijke kennis en gerelateerde competenties met als doel de verbindende functie tussen business en IT in te vullen.

Lees meer...

Product Owner in de Praktijk


De vertaler van requirements naar features

De Scrum Product Owner is de spin in het web van de stakeholders, de klant, de eindgebruiker en het Agile ontwikkelteam. Het prioriteren van de product backlog en deze helder overbrengen aan het Agile ontwikkelteam is de uitdaging van de Product Owner.

Tijdens de training Product Owner in de praktijk leert u:

  • De theorie achter Scrum in de praktijk
  • Werken als Product owner
  • Maximale productwaarde creëren met behulp van Agile en Scrum

De eerstvolgende opleiding zal starten op 13 maart 2019 en deze duurt 2 dagen.

Lees meer...

Deze opleiding wordt gegeven door:

gladwell-academy-logo

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populaire opleidingen