Opleidingen informatiemanagement

Tactisch Functioneel Beheer


Leer hoe je het IV-landschap in jouw organisatie optimaal beheert!

Tijdens deze vierdaagse Tactisch Functioneel Beheer opleiding krijg je de kennis en handvatten die nodig zijn om jouw functie beter uit te kunnen voeren.

Lees meer...

Scaled Agile Framework: DevOps


Ontdek de kracht van DevOps

Wil jij de CALMR-benadering begrijpen en toe passen, sneller waarde leveren aan klanten, een betere samenwerking tussen business en IT bereiken of een actieplan opstellen voor jouw DevOps-transformatie? Dan is deze training iets voor jou.

De opleiding duurt een dag en wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Onderwerpen: devops

Scaled Agile Framework: Agile Software Engineering


Leer de grondbeginselen en essentiële werkwijzen waaruit Agile Software Engineering is opgebouwd.

Wil jij kennismaken met Agile Software Engineering, Softwareoplossingen van betere kwaliteit ontwikkelen in minder tijd of Lean-Agile principes koppelen aan moderne ontwikkelmethoden? Dan is deze opleiding iets voor jou!

De opleiding duur drie dagen en wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Advanced Product Owner


Zet de volgende stap in jouw Product Owner rol!

Wil jij verder ontwikkelen in de Product Owner rol, de dynamiek van de Product Owner doorgronden en versterken, Denken en handelen gericht op business en klant behoefte en het Professional Product Owner II certificaat behalen?

De training wordt gegeven door Gladwell Academy. 

Lees meer...

Onderwerpen: product owner, opleiding

DevOps Business Simulatie: The Phoenix Project


Ontwikkel een high-performance IT-team om jouw business te laten groeien

Deze training is gebaseerd op het beroemde boek: 'The Phoenix Project'

DevOps is een groeiende beweging waarbij door een integratie van Development en Operations de productieprocessen verkort, verbeterd en versneld worden. Deze aanpak vereiste een andere manier van denken, werken en cultuur bij zowel Development als Operations. Veel organisaties hebben moeite DevOps effectief op te pakken en te implementeren en weten niet goed hoe de benodigde cultuuromslag gerealiseerd moet worden.

Lees meer...

Scaled Agile Framework: Product Owner/Product Manager


Organiseer de volledige levenscyclus van producten en diensten als product owner 

Tijdens deze tweedaagse training krijg je kennis in de rollen van de Product Manager, Product Owner, Solution Manager en Epic Owner. De focus ligt op hoe deze personen het beste kunnen samenwerken in een organisatie die opereert volgens het SAFe principe. Ook zal je een diepgaande kennis opdoen van de specifieke activiteiten, tools en mechanismen die kunnen worden gebruikt om op een effectieve basis waarde te creëren voor de organisatie.

RTE Summit 3.0

De derde editie van het RTE Summit vindt plaats op 13 november 2018 in Amsterdam. RTE's, STE's en Chief Scrum Masters komen uit alle hoeken van de wereld samen om ervaringen te delen.
Meld je nu aan.

Lees meer...

Informatiemanagement, strategie en beleid


Het web wordt groter, de spin belangrijker! 

Innovaties en veranderingen op het gebied van informatiemanagement volgen elkaar steeds sneller op. De mogelijkheden om deze ontwikkelingen toe te passen in uw organisatie stapelen zich snel op, wat een forse uitdaging op het gebied van Informatiemanagement, strategie en beleid betekent.

Het liefst richt je jouw organisatie zo in dat er een meetbare verbetering optreedt in informatieprocessen, zodat (IT) systemen en informatiebestanden goed op elkaar zijn afgestemd.

Gladwell Academy biedt je deze Informatiemanagement, strategie en beleid training aan, waardoor jouw organisatie sneller, beter en voor minder presteert.

Lees meer...

Strategisch Informatiemanagement


Ontwerp en realiseer een informatielandschap op strategisch niveau!

Co-branding logo

Tijdens deze vierdaagse Strategisch Informatiemanagement opleiding krijg je de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

Voor elke organisatie is de Informatievoorziening van essentieel belang. Duidelijk strategisch beleid en een goede regievoering zijn hierin onmisbaar. Investeringen in IT en Informatie zijn namelijk kostbaar, zowel in tijd als geld. Als Informatiemanager dien je dan ook de regie te hebben over alle innovaties en verbeteringen met betrekking tot Informatiestromen en IT binnen de organisatie. Vooral omdat er steeds meer informatie bijkomt en er steeds meer mogelijkheden bestaan tot het verkrijgen van informatie. Desinvesteringen liggen op de loer…

Tijdens de opleiding Strategisch Informatiemanagement leer je:

  • De invulling van je eigen rol als Informatiemanager;
  • Het proces van idee, naar strategie en uitvoering;
  • Regievoering over strategie, verandering en gebruik;
  • De toepassing op van het bovenstaande op je eigen situatie via een onderbouwde casus.

Onze trainers delen zowel hun theoretische kennis als praktijkervaring met je. Omdat ze naast hun werk als trainer doorgaans ook als consultant werkzaam zijn, houden ze nauw voeling met het eigen werkveld. Hierdoor hebben ze een uitstekend beeld van de uitdagingen die je ondervindt binnen jouw rol.

Meer informatie 

Wil je meer informatie over deze opleiding, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de volledige opleiding

Over Gladwell Academy & IV-experts.com

Gladwell Academy en IV-experts.com bundelen kracht en kennis om samen trainingen te geven. Dit doen wij op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Ons doel is om de competenties van business- en technologieprofessionals te vergroten; op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De trainingen zijn praktijkgericht, inspirerend en doorspekt met ervaringen van de trainers. Dankzij deze samenwerking bieden wij altijd de meest actuele inzichten, zodat we écht van toegevoegde waarde zijn voor professionals die meer van hun vakgebied willen weten om te groeien in hun deskundigheid.

Heb je nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Lees meer...

Onderwerpen: gladwell academy, informatiemanagement

Post-HBO Informatievoorziening en Bedrijfsvoering


Hoe de inzet van IT en informatievoorziening de business kan veranderen 

Deze Post-HBO opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam binnen het bedrijfsvoering domein ‘informatievoorziening en IT’, met als doel jezelf te ontplooien tot breed inzetbare business- en IT kracht op strategisch, tactisch en operationeel gebied.

Deze opleiding richt zich op het ontwikkelen van jouw vakinhoudelijke kennis en gerelateerde competenties met als doel de verbindende functie tussen business en IT in te vullen.

Lees meer...

Product Owner in de Praktijk


De vertaler van requirements naar features

De Scrum Product Owner is de spin in het web van de stakeholders, de klant, de eindgebruiker en het Agile ontwikkelteam. Het prioriteren van de product backlog en deze helder overbrengen aan het Agile ontwikkelteam is de uitdaging van de Product Owner.

Tijdens de training Product Owner in de praktijk leer je:

  • De theorie achter Scrum in de praktijk
  • Werken als Product owner
  • Maximale productwaarde creëren met behulp van Agile en Scrum

Bekijk de volledige training onder 'meer informatie' voor de eerstvolgende datum!

Lees meer...

Deze opleiding wordt gegeven door:

gladwell-academy-logo

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populaire opleidingen