Detachering van informatiemanagers

werving-selectie-functioneel-beheer-informatiemanagement.jpgHet kan voorkomen dat je tijdelijk behoefte hebt aan een interim informatiemanager. Wij kunnen je voorzien van de juiste mensen om de noodzakelijke werkzaamheden in deze periode te kunnen opvangen. We hebben voldoende mensen beschikbaar: door heel Nederland, zowel fulltime als parttime, uit verschillende branches en van verschillende niveau's. Gedurende de detacheringsperiode verzorgen wij op reguliere basis de coaching en begeleiding en de eventueel benodigde opleidingen voor de gedetacheerde krachten.

Detavast-constructie

Indien je op zoek bent naar een nieuwe vaste informatiemanager maar een langere proeftijd wilt gebruiken dan is het wellicht interessant eens te kijken naar een detavast-constructie. Hiermee is het mogelijk een nieuwe informatiemanager eerst voor een half jaar of jaar bij jou te detacheren alvorens deze kostenloos bij je in dienst treedt. Tevens verzorgen en bekostigen wij tijdens de detavast-periode de coaching, begeleiding en opleiding van de kandidaat.

Tarief detachering

Het tarief van zowel de detachering als de detavast-constructie is afhankelijk van de inhuurperiode, het niveau van de informatiemanager en de aard van de werkzaamheden. We maken graag een offerte op maat voor je.

Op zoek naar een specifiek profiel?

Ben je op zoek naar meer specifieke profielen zoals: Product Owner, SLA manager, teamleider Functioneel Beheer? Klik dan hieronder op de specifieke profielen:

Meer weten over detachering?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen je binnen twee werkdagen.